Design

Krijg ik het ontwerp op voorhand te zien?

Wij werken zo dat je het ontwerp op de dag van de afspraak te zien krijgt als je in de studio bent. Dit is zodat wij genoeg tijd hebben om het ontwerp te kunnen maken. Wij werken namelijk elke dag en moeten veel tekenen voor onze klanten, of zijn aan het tatoeëren. Meestal beginnen wij met tekenen op de dag voor de afspraak en op de dag zelf. Wij vinden het erg fijn en belangrijk in de ochtend voor de afspraak nog even met een frisse blik te kijken naar het ontwerp en doen dan nog eventuele aanpassingen. We laten het ontwerp dan in de studio zien als wij er helemaal tevreden mee zijn en kunnen dan persoonlijk toelichting geven bij het ontwerp. Op deze manier kunnen wij het beste gebruik maken van onze creativiteit.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er genoeg tijd is voor eventuele aanpassingen in het ontwerp indien gewenst. We plakken hierna eerst het ontwerp als stencil op de huid en we gaan pas tatoeëren als je er 100% tevreden mee bent. Wij begrijpen dat het voor sommige moeilijk is om dit los te laten. Het ontwerp zal geheel gebaseerd zijn op jouw wensen dus wij verwachten dat dit helemaal goed zal komen. In het uiterste geval kan de afspraak gecanceld worden. Hierbij zal je dan wel de aanbetaling verliezen aangezien er al voorwerk is gedaan en er geen tijd meer is om een andere klant in te plannen voor deze dag.

Kan ik een ontwerp laten maken als ik geen afspraak maak om getatoeëerd te worden?

Nee, wegens de drukte maken wij helaas alleen een ontwerp als je ook daadwerkelijk door een van onze artiesten getatoeëerd zal worden.

Ik wil graag een hele kleine tatoeage met veel detail, kan dit?

Soms krijgen wij verzoeken voor tatoeages die een paar centimeter groot zijn maar wel heel veel detail bevatten. Wij raden dan aan de tatoeage ietsje groter te laten zetten. Met de jaren loopt inkt altijd wat uit of kan het wat vervagen. Om de details niet te verliezen is het bijvoorbeeld goed om minimaal 2mm tussen de inktlijnen te laten. Ook is het mogelijk het ontwerp/idee wat te versimpelen. Als het wat minimalistisch gezet wordt met minder detail kan het vaak wel wat kleiner gezet worden.

Je ziet soms ook erg fijne/kleine tatoeages met hele dunne lichte lijnen voorbij komen. Het kan zijn dat als een tatoeage te zacht (ondiep) gezet wordt dat deze uiteindelijk zal vervagen. Dit zie je nog niet als de tattoo net gezet is. Ook hier kunnen wij advies voor geven en kijken wij samen hoe we het beste eindresultaat zullen behouden. De genezen tattoo is uiteindelijk wat telt!